Over Boodschapjes.com

Boodschapjes.com is een online platform waar je gemakkelijk en snel de dagelijkse boodschappen kan bestellen bij een lokale winkel in de buurt.Wij geloven dat boodschappen doen anno nu ook anders kan, namelijk direct thuisbezorgd nadat een bestelling is geplaatst. Je kan er dus vanuit gaan dat jouw bestelling gelijk verzameld wordt in de winkel, en binnen een mum van tijd bij jou thuis wordt bezorgd. Dit alles met toegankelijke orderbedragen en betaalbare bezorgkosten.

Wie zitten er achter Boodschapjes.com?

Boodschapjes.com is opgericht door Lucy Eind. Na het succesvol afronden van een ‘Marketing & Communicatie’ opleiding is zij als tiener gestart met haar eigen webdesign bedrijf. Intussen blijft Lucy zichzelf ontwikkelen door een ‘Media & Entertainment Management’ opleiding te volgen en zich bij te scholen met verschillende internet marketing cursussen. Daarnaast start en runt ze meerdere (zowel gefaalde als succesvolle) webshops en websites, en doet zo veel ervaring op in de verkoop van fysieke en digitale producten. In 2018 verkoopt zij haar softwarebedrijf om zich vervolgens te richten op Boodschapjes.com.

Met ondersteuning van een remote team (developers wonend en werkend vanuit India & Sri Lanka) wordt er sinds 2017 aan het platform gebouwd en de nodige voorbereidingen getroffen. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in het bruisende business center van de Dutch Innovation Factory te Zoetermeer.

Kom jij werken bij Boodschapjes.com?

Boodschapjes.com heeft de ambitie om marktleider te worden in de on-demand boodschappenmarkt. We hebben een jong, divers en betrokken team, waar je genoeg ruimte krijgt om lekker jezelf te zijn en eigen ideeën aan te dragen. Kom jij ons team versterken?
–> Bekijk hier onze openstaande vacatures