Tijden veranderen..

Het is 2018, behoeften van klanten veranderen. Bijna alles wordt online geregeld, bekeken en besteld. Bezorgen en/of retourneren kan inmiddels al op dezelfde dag.

Ook de dagelijkse boodschappen worden steeds vaker online besteld, en volgens onderzoek wordt dit in de toekomst alleen maar meer. Uw klant wilt ook meer.

De moderne consument wilt gemakkelijk boodschappen bestellen, en deze zo snel mogelijk in huis hebben.

Boodschapjes.com brengt de klant van nu in contact met uw winkel. Zodat u bij deze nieuwe klanten de boodschappen kan gaan bezorgen. U hoeft als kleinere supermarkt geen rekening te houden met een grote organisatie en/of distributie, en kan hierdoor snel EN persoonlijk de boodschappen bezorgen.

Gaat u hier ook op inspelen en laat u uw omzet groeien? Of blijft u niets doen? En toekijken hoe uw concurrent het wél doet?

Wat is Boodschapjes.com?

Boodschapjes.com is een online platform waar de consument gemakkelijk en snel de dagelijkse boodschappen kan bestellen bij een lokale supermarkt in de buurt.

Die buurtwinkel op de hoek, de Turkse bakker/ slager die ook levensmiddelen verkoopt of die handige nachtwinkel! Winkeliers zoals u welke genoeg te bieden heeft aan haar klanten, maar waar natuurlijk nog meer klanten welkom zijn.

Als lokale winkelier kunt u gemakkelijk een eigen winkel aanmaken op ons platform. Wij sturen graag nieuwe klanten naar uw online winkel, zodat u bij hen kunt gaan bezorgen en uw omzet kan groeien.

Wat kost het?

Aanmelden is geheel gratis. Er zijn GEEN maandelijkse abonnementskosten of dergelijke. Wij vragen slechts een kleine commissie van €0,50 voor elke bestelling die wij naar u doorsturen.

Let op: het goedkope tarief van €0,50 is alleen geldig voor winkels die zich aanmelden voor 23 maart 2018.

Waarom moet ik mij aanmelden?

Wij zorgen voor de promotie van uw winkel, en zetten uw winkel online op de kaart. Dit zorgt ervoor dat nieuwe klanten uw winkel gemakkelijk kunnen vinden en hier een bestelling kunnen plaatsen.

Daarnaast zorgen wij voor de techniek & de klantenservice tijdens het bestelproces. Uw winkel hoeft alleen maar de bestelling te verzamelen en uit te leveren aan de klant.

Bepaal zelf welke artikelen u in het assortiment opneemt van uw online winkel.
Bepaal zelf het levergebied van uw winkel. Bezorgt u alleen in uw eigen wijk? Of in 5 verschillende wijken? Dat is uw keuze!
Bezorgt u gratis? Of voor enkele euro's? Afrekenen met iDeal? Of contant/pinnen aan de deur? Dit kunt u zelf instellen.
Uw online winkel is open tijdens de openingstijden van uw fysieke winkel. Kunt u even niet bezorgen? Dan kunt u uw online winkel gemakkelijk even sluiten.
Fietsend, lopend, (e)scooter of auto. U bepaalt zelf welke bezorgmethode past bij uw winkel en de afstand.
Bekijk rapportages van uw online shop, en houdt de groei van uw winkel in de gaten.

ZIJ SCHRIJVEN AL OVER ONS IN DE MEDIA:

Foodclicks400x200
Distrifood400x200
Marketingfuel400x200
Retailnews400x200
Twinkle400x200
Emerce400x200
Sprout400x200

Wij zorgen voor de techniek en nieuwe klanten voor uw supermarkt.

U hoeft alleen maar de boodschappen te bezorgen!

Wanneer kan ik mijn winkel aanmelden?

Om in aanmerking te komen voor een gratis online winkel op Boodschapjes.com, dient u de bestelde boodschappen binnen 1 (tot maximaal 2) uur te kunnen bezorgen. On-demand dus.

Hoe kom ik aan bezorgers?

Wanneer u nog geen bezorgservice heeft, of uw huidige medewerkers hebben geen tijd om boodschappen te bezorgen, dan is er ook een andere oplossing. Wij hebben een database met enthousiaste bezorgers die graag voor u aan de slag gaan. Zodra u uw winkel heeft aangemeld krijgt u automatisch toegang tot het jobboard. U kunt hier betaalbare bezorgers vinden bij u in de buurt.

Help! Waar moet ik beginnen?

Heeft u weinig ervaring met online winkels en bezorgen? Wij helpen u graag op weg. Zodra u een account op onze website heeft krijgt u gratis toegang tot de Academy. Hier geven wij tips en adviezen over alles omtrent het bezorgen van uw boodschappen en uw nieuwe online shop op Boodschapjes.com.