Tijden veranderen..

Het is 2018, behoeften van klanten veranderen. Bijna alles wordt online geregeld, bekeken en besteld. Bezorgen en/of retourneren kan inmiddels al op dezelfde dag.

Ook de dagelijkse boodschappen worden steeds vaker online besteld, en volgens onderzoek wordt dit in de toekomst alleen maar meer. Uw klant wilt ook meer.

De moderne consument wilt gemakkelijk boodschappen bestellen, en deze zo snel mogelijk in huis hebben.

Boodschapjes.com brengt de klant van nu in contact met uw winkel. Zodat u bij deze nieuwe klanten de boodschappen kan gaan bezorgen. U hoeft als lokale winkelier geen rekening te houden met een grote organisatie en/of distributie, en kan hierdoor snel EN persoonlijk de boodschappen bezorgen.

Gaat u hier ook op inspelen en laat u uw omzet groeien? Of blijft u niets doen? En toekijken hoe uw concurrent het wél doet?

Wat is Boodschapjes.com?

Boodschapjes.com is een online platform waar men gemakkelijk en snel de dagelijkse boodschappen kan bestellen bij een lokale winkelier in de buurt.

Die buurtwinkel op de hoek, de plaatselijke bakker/ slager, de online supermarkt of die handige nachtwinkel! Winkeliers zoals u welke genoeg te bieden heeft aan haar klanten, maar waar natuurlijk nog meer klanten welkom zijn.

Als lokale winkelier kunt u gemakkelijk een eigen online winkel aanmaken op ons platform. Wij sturen graag nieuwe klanten naar uw online shop, zodat u bij hen kunt gaan bezorgen en uw omzet kan groeien.

Wat kost het?

Aanmelden is geheel gratis. Er zijn GEEN maandelijkse abonnementskosten of dergelijke. Wij vragen slechts een kleine commissie van €0,50 voor elke bestelling die wij naar u doorsturen.

Let op: het goedkope tarief van €0,50 is alleen geldig voor winkels die zich aanmelden voor 21 december 2018.

Graphic Boodschapjes v2 - Eenvoudig

Waarom moet ik mij aanmelden?

Wij zorgen voor de promotie van uw winkel, en zetten uw winkel online op de kaart. Dit zorgt ervoor dat nieuwe klanten uw winkel gemakkelijk kunnen vinden en hier een bestelling kunnen plaatsen.

Daarnaast zorgen wij voor de techniek & de klantenservice tijdens het bestelproces. Uw winkel hoeft alleen maar de bestelling te verzamelen en uit te leveren aan de klant.

Bepaal zelf welke artikelen u in het assortiment opneemt van uw online winkel.
Fietsend, lopend, (e)scooter of auto. U bepaalt zelf welke bezorgmethode past bij uw winkel en de afstand.
Bekijk rapportages van uw online shop, en houdt de groei van uw winkel in de gaten.

ZO WERKT HET VOOR UW WINKEL:

Zelf betaalmethodes instellen

Contant aan de deur laten afrekenen? Of heeft u een mobiele pin en kunnen klanten pinnen aan de deur? Het is ook mogelijk om iDeal in te stellen zodat klanten online al af kunnen rekenen. Uw omzet wordt dan direct naar uw rekening gestort zonder tussenkomst van Boodschapjes.com. Dit kunt u naar wens zelf instellen.

Zelf bezorgtijden instellen

Uw online winkel is (indien gewenst) automatisch geopend tijdens de openingstijden van uw fysieke winkel, maar kan ook aangepast worden aan jullie specifieke bezorgtijden. Kunt u even niet bezorgen? Dan kunt u uw online winkel gemakkelijk even sluiten.

Zelf bezorggebied bepalen

Bepaal zelf het levergebied van uw winkel. Bezorgt u alleen in uw eigen wijk? Of in 5 verschillende wijken? Bezorgt uw winkel gratis? Of vraagt u een meerprijs van enkele euro's op basis van de postcode van uw klant? Dat is uw keuze!

ZIJ SCHRIJVEN AL OVER ONS IN DE MEDIA:

Foodclicks400x200
Distrifood400x200
Marketingfuel400x200
Retailnews400x200
Twinkle400x200
Emerce400x200
Sprout400x200

Wij zorgen voor de techniek en nieuwe klanten voor uw winkel.

U hoeft alleen maar de boodschappen te bezorgen!

Wanneer kan ik mijn winkel aanmelden?

Om in aanmerking te komen voor een gratis online winkel op Boodschapjes.com, dient u de bestelde boodschappen binnen 1 (tot maximaal 3) uur te kunnen bezorgen. On-demand dus.

Bezorgt uw winkel alleen tijdens bepaalde tijdsvakken (bijvoorbeeld na sluitingstijd of buiten piekuren in de fysieke winkel), maar kan dit wel on-demand? Dan heeft u de mogelijkheid om uw online winkel automatisch te laten openen, 2 of 3 uur voordat jullie kunnen uitleveren.

Hoe kom ik aan bezorgers?

Wanneer u nog geen bezorgservice heeft, of uw huidige medewerkers hebben geen tijd om boodschappen te bezorgen, dan is er ook een andere oplossing. Wij hebben een database met enthousiaste bezorgers die graag voor u aan de slag gaan. Zodra u uw winkel heeft aangemeld krijgt u automatisch toegang tot het jobboard. U kunt hier betaalbare bezorgers vinden bij u in de buurt.

Help! Waar moet ik beginnen?

Heeft u weinig ervaring met online winkels en bezorgen? Wij helpen u graag op weg. Zodra u een account op onze website heeft krijgt u gratis toegang tot de Academy. Hier geven wij tips en adviezen over alles omtrent het bezorgen van uw boodschappen en uw nieuwe online shop op Boodschapjes.com.

Veelgestelde vragen

Is een account op Boodschapjes.com echt gratis?

Een account voor uw winkel op Boodschapjes.com is echt gratis. Wij berekenen slechts €0,50 (excl btw) commissie per bestelling die wij naar u doorsturen. Dit bedrag is geldig voor alle winkels die zich voor 21 december 2018 aanmelden. Winkeliers die zich na deze datum aanmelden gaan een hogere commissie betalen.

Maandelijks ontvangt u een aparte factuur van de commissiegelden. De hoogte van deze factuur is dus afhankelijk van het aantal bestellingen die wij met plezier naar u doorsturen. Bij iDeal betalingen wordt deze commissie automatisch ingehouden van het bestelbedrag. Wanneer er geen bestellingen bij u winkel binnen komen (daar gaan wij natuurlijk niet van uit), of wanneer u uw shop tijdelijk sluit, dan wordt uw winkel dus ook niet gefactureerd. Wij willen het zo makkelijk en laagdrempelig mogelijk maken voor de winkeliers, en vragen daarom ook geen maandelijkse fee.

Zijn er kosten verbonden aan een iDeal account?

Er zijn geen kosten verbonden aan een iDeal account. Er worden slechts transactiekosten in rekening gebracht per betaling.

Voor iDeal betalingen werken wij samen met een payment provider, hiervoor hoeft u verder niets te regelen bij uw eigen bank. De betaling verloopt op onze website, maar is gekoppeld aan uw eigen iDeal account. Het orderbedrag wordt dus zonder tussenkomst van Boodschapjes.com aan u uitbetaald.

Wanneer er niet via iDeal wordt betaald, dan betaal je ook niets aan de payment provider voor het aanhouden van het iDeal account. De transactiekosten zijn op het moment €0,29 per iDeal betaling. U bent overigens niet verplicht om met iDeal te werken, het is ook mogelijk om alleen aan de deur te laten afrekenen (contant/pin).

Hoe worden nieuwe bestellingen naar mij doorgestuurd?

Als winkel ontvangt u een bevestiging van elke order per mail, en de order kunt u inzien op de website van Boodschapjes.com in uw account. Indien gewenst is het ook mogelijk om een SMS bericht te ontvangen als notificatie.

Wat als wij tijdelijk niet kunnen bezorgen? Of geen gebruik meer willen maken van het platform?

Wanneer bezorgen even niet mogelijk is, dan is het altijd mogelijk om met één druk op de knop de online winkel tijdelijk te sluiten. Mocht je om wat voor reden dan ook de winkel willen verwijderen van ons platform dan is een mailtje naar ons genoeg en maken wij het in orde. Hier zitten verder geen kosten of boetes aan vast. Geheel vrijblijvend dus. Wij streven naar een win-win-win situatie, en daar zijn in onze ogen geen kleine lettertjes voor nodig.