iDEAL als betaalmethode op Boodschapjes.com

Via de volgende knop kun je een gratis account aanmaken voor jouw winkel bij Mollie, de payment provider waarmee wij samenwerken voor het afhandelen van iDEAL betalingen.

–> Klik hier om een Mollie account aan te maken voor het aanbieden van iDEAL

Hier zijn voor jou als winkelier GEEN extra/maandelijkse kosten aan verbonden, en je hoeft verder niets te regelen bij jullie eigen bank. Er worden slechts transactiekosten in rekening gebracht per iDEALbetaling die zij voor jou verwerken. De transactiekosten zijn op dit moment €0,29 per iDeal betaling.

Zodra jouw account bij Mollie is aangemaakt, kun je deze koppelen aan jouw webshop op Boodschapjes.com. Dit kun je doen in het winkeliers dashboard, op de pagina “betaalmethodes”. Onder de iDEAL instellingen tref je een blauwe Mollie knop waar je op kunt klikken, en zo onze website toestemming kan geven om iDEAL betalingen te verwerken voor jouw nieuwe webshop.

De betaling verloopt op onze website, maar is gekoppeld aan jullie eigen iDEAL account van Mollie. Het orderbedrag wordt dus zonder tussenkomst van Boodschapjes.com aan jou uitbetaald, alleen het commissiebedrag wordt automatisch ingehouden op iDEAL transacties. iDEAL uitbetalingen van Mollie worden elke werkdag op jouw rekening gestort, tenzij je dit anders instelt in jouw Mollie account. Wanneer er niet via iDEAL wordt betaald, dan betaal je ook niets aan de payment provider voor het aanhouden van het iDEAL account.
Je bent overigens niet verplicht om met iDEAL te werken, het is ook mogelijk om alleen aan de deur te laten afrekenen (contant/pin).

Het orderbedrag wordt zonder tussenkomst van Boodschapjes.com, na 1 werkdag aan jou uitbetaald.

iDEAL account aanmaken

iDEAL account koppelen

Let op: zorg er ook voor dat het Mollie account correct ingesteld wordt (kvk uitreksel uploaden, bankrekeningnummer instellen voor uitbetaling & websiteprofiel aanmaken). Wanneer het Mollie account niet is ingesteld en geactiveerd door Mollie, dan zal de iDEAL optie niet verschijnen voor jouw klanten die bestellen bij jouw winkel via Boodschapjes.com.

Websiteprofiel

Heb je nog geen websiteprofiel ingesteld bij Mollie, omdat je bijvoorbeeld geen eigen website hebt? Dan kun je een websiteprofiel instellen voor jouw shop op het Boodschapjes.com platform. Vul de volgende gegevens in:
– Website: “https://www.boodschapjes.com/winkel/winkelnaam”
– Welke producten bied je aan: “Drank- en etenswaren”
– Vertel meer over de producten: “Levensmiddelen via eigen webshop op platform Boodschapjes.com. Betalingen worden via Mollie connect gedaan.”
– Stel vervolgens de geregistreerde handelsnaam in, het e-mailadres en het telefoonnummer en sla het websiteprofiel op. Je kunt vervolgens (na goedkeuring van Mollie) het websiteprofiel selecteren in jouw Boodschapjes.com winkeldashboard bij de instellingen van betaalmethodes.