GEZIEN BIJ

Twinkle400x200
Distrifood400x200
Retailnews400x200
Foodmagazine400x200
Emerce400x200
Sprout400x200

Eindelijk, Online Boodschappen Bestellen & Direct Thuisbezorgd!

Binnenkort gaat Boodschapjes.com online, en kan jij ein-de-lijk boodschappen bestellen die supersnel worden geleverd. Weten wanneer het zover is? Meld je dan aan door onderstaand formulier in te vullen:

Over Boodschapjes.com

Wij laten jou kennis maken met winkeliers bij jou in de buurt. Zij hebben een ruim assortiment (sommige producten ga je niet eens vinden bij grotere supermarktketens), en kunnen snel schakelen waardoor jij niet een dag hoeft te wachten op jouw boodschappen. Binnen 1 a 2 uur heb jij jouw boodschappen in huis, on demand dus!

Je hoeft de deur niet meer uit voor je boodschappen wanneer je daar geen behoefte aan hebt, of wanneer dit even niet mogelijk is. Voor enkele euro's (sommige winkeliers bezorgen zelfs gratis!) koop jij een vrije ochtend, middag of avond terug. Daarnaast spaar je met elke bestelling die je doet via Boodschapjes.com automatisch mee voor leuke producten, kortingen of het goede doel.

Wij gunnen lokale winkeliers alle omzet van de wereld, jij ook?

Uw winkel op Boodschapjes.com

Verkoopt u levensmiddelen en kunt u een bestelling binnen twee uur bezorgen bij de klant? Dan werken wij graag met u samen. Wanneer u momenteel nog niet bezorgt, dan kunnen wij u helpen/begeleiden met het opzetten van uw bezorgservice.

Hi!
Mijn naam is Lucy Eind (28), Founder & CEO van Boodschapjes.com. Een startup die zorgt voor disruptie in de online boodschappenmarkt, door het net een beetje anders te doen dan de huidige standaard. Benieuwd naar het team achter Boodschapjes.com?

>> Klik hier om ons start-up avontuur te volgen

Groeten,
Lucy

Start-up avontuur van Boodschapjes.com volgen?

Thumbnail V0BNMO S01E01- 480x270

AFLEVERING 1

Thumbnail-binnenkort-online-aflv3-960x540

AFLEVERING 2

Thumbnail-binnenkort-online-aflv3-2-960x540

AFLEVERING 3